Konyhatervezési tanácsadás!

Üdvözlöm önöket! Szigethy Attila vagyok, és szeretnék néhány tanácsot adni konyhabútor tervezése, vásárlása esetére.

Maga a konyha

 

 Ne sajnája az időt, hogy végiggondolja, pontosan mit csinál, amikor főz. Vegye sorra a műveleteket az előkészületektől egészen az elkészült étel tálalásáig, sőt menjen még ennél is tovább, az étel elfogyasztása utáni mosogatásig, rendrakásig. Bontsa fel részfolyamatokká a teljes elvégezendő munkát. Határozza meg az egyes fázisokat és azok pontos helyét a munkavégzés menetében!

 

Konyha használata:

- tárolás

- feldolgozás

- vízvétel és mosogatás

- előkészítés a sötéshez/főzéshez

- sütés/főzés

- tálalás

- esetenként konyhában történő étkezés

 

A jó konyha hat alapvető részből áll:

- Az első rész a raktározást megkönnyítő magas szekrényből, hűtőből,  mélyhütőből, az alapanyagok frissen tartását biztosító szekrényekből áll.

- A második rész az előkészítést szolgáló szekrény és munkafelület együttes, mely vágódeszka, kések és edények tárolására alkalmas.

- A harmadik egység a mosogató, mely optimális esetben szemetest is tartalmaz.

- A negyedik az előkészítés célját szolgáló konyhabútor elem, melyben edények, fakanalak, lábosok tárolhatóak.

- Az ötödik elem a sütő és a fözőlap.

- A hatodik a tálalás eszközeit, tányérokat, evőeszközöket tartalmazó bútor.

 

Kérdése van írjon: akonyhaterv@freemail.hu



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 1
Heti: 3
Havi: 3
Össz.: 16 493

Látogatottság növelés
Oldal: Maga a konyha
Konyhatervezési tanácsadás! - © 2008 - 2024 - konyhatervezes.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »